Vi har kunderna
Ni har bilarna

Privatleasing skjuter i höjden! Idag är nästan var tredje nybil som säljs mot privatmarknaden en leasad bil. Trenden är här för att stanna, BilligastLeasing.se hjälper dig att inte gå miste om potentiella och köpstarka kunder.

Läs mer

Vad gör vi?

BilligastLeasing.se är en webbaserad jämförelsetjänst till privatkunder som är intresserade av att leasa bil. Vi listar och jämför alla privatleasingerbjudande på marknaden så att våra besökare lätt kan hitta ett leasingerbjudande som matchar deras behov.

Hur fungerar det?

Hur fungerar det?

Vi samlar in information från alla bilhandlare i hela Sverige som erbjuder privatleasing och jämför dessa så kunden på ett överskådligt sätt kan se samtliga erbjudande. Billigastleasing.se hjälper inte enbart kunden att nå till ett erbjudande, utan vi tar dem till rätt erbjudande.

Innan en kund når din hemsida har dem gått igenom flera selekterings alternativ så som bilmärke, bilmodell, innehåll, avtalsvillkor, pris och bilhandlare. Här lägger vi kraft för att rätt kund ska nå rätt handlare.

Hänger ni med i trenden?

Hänger ni med i trenden?

Ca 80 % av alla konsumenter jämför priser och modeller på internet innan dem kommer till er bilhall, så det är viktigt att göra sig synliga där konsumenten finns.

Privatleasing ökar kraftigt, i en undersökning som MRF har gjort 2009 såldes 3140 bilar med privatleasing. 2015 var siffran 26946 d.v.s. en ökning med 858 %.

Fakta

Listas Gratis

BilligastLeasing.se listar även handlare som inte är medlem. Dock finns det fler fördelar av att vara listad som medlem.

Våra medlemskap

Våra medlemskap

Vi erbjuder tre olika medlemskap med olika fördelar för er exponering. Våra medlemskap innehåller varken bindningstid eller uppsägningstid eftersom vi är säkra på att vår tjänst hjälper er försäljning till nya höjder. Vi ökar samtidigt er exponering mot en stor och växande kundgrupp.

Kontakta oss

Kontakt

Kontakta oss idag så berättar vi hur ditt företag kan sälja fler bilar.

Anckargripsgatan 3
21119, Malmö
Sverige

Tel: 0766 - 109 100

Info@billigastleasing.se